U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Trainers

Trainers

De voltige vereniging kan niet zonder hun trainers, hieronder stellen ze zich voor.

Lieneke Jongenburger

Ik ben Lieneke Jongenburger. Ik heb de opleiding pedagogisch werker jeugdzorg gedaan. En ben nu werkzaam in de gehandicapten zorg. Ik heb jaren lang in team 1 gevoltigeerd en daarnaast als solist en pdd. geef ik al wat jaartjes aan verschillende teams les. Nu al enkele jaren trainster van team 2,3,4 en het pdd. Dit doe ik allemaal met veel plezier. Ik heb mijn diploma voor voltige instructie, en onlangs  ben ik ook jurylid basis sport klasse BB t/m de L gehaald. Samen met nog een paar mensen binnen de voltige zit ik in de commissie. En regel daarnaast nog heel wat dingen voor de voltige. 

Nicky Heijboer

Ik ben Nicky Heijboer. Ik heb zelf 10 jaar voltige gedaan. In 2009 heb ik de cursus voltige trainster gevolgd en nu een diploma rijker. 
Ik geef met heel veel plezier les aan team 1 en de solisten.
Thuis hebben we een melkveebedrijf en zit ik met mijn vader in maatschap, op dit moment is voltige goed te combineren naast de koeien. 

Albert van den Hem

Hallo ik ben Albert van der Hem,  voorzitter van de voltige commissie en longeer de paarden tijdens de trainingen en tijdens de wedstrijden. In 1975 zijn wij naar de Flevopolder verhuist. Ik ben daarna vrij snel lid geworden van de Flevoruiters. In die tijd is de voltigeclub ook ontstaan en daar heb ik tot mijn 18e jaar aan meegedaan. Nu doen mijn kinderen aan voltige, vandaar dat ik er weer mee in aanraking ben gekomen. Er is natuurlijk veel veranderd maar het blijft een prachtige sport.

Irene Huisman

Ik ben Irene en sinds 2015 geef ik ook voltige training bij de Flevoruiters. Zelf heb ik 10 jaar gevoltigeerd bij de Zonnehoeve in Zeewolde. In 2012 heb ik mijn diploma voor voltige instructie behaald. Nu geef ik team2, team 3 en team 4 les.