U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Teams

 

Teams

Bij de Flevoruiters hebben we 4 verschillende team's die op verschillende niveaus trainen. Hieronder stel ik jullie iedereen voor.

Flevoruiters team 1
De meiden van team 1 trainen in de klasse M.Dat betekent dat zowel de plicht als kür in galop wordt gedaan. Met de kür gaan ze met z'n tweeën of drieën op het paard. Het team traint op het paard Zazou en wordt getraind door Nicky Heijboer. Zazou word gelongeerd door Albert van de Hem. Het team traint op maandagavond en woensdagavond.

Dit team bestaat uit 8 voltigeurs.

 

Flevoruiters team 2
Deze groept traint onder leiding van Lieneke Jongenburger en Irene Huisman. Ze trainen op woensdagavond op het paard Borsodi Time. Het team start in de klasse L.Dat betekend dat ze zowel de plicht als de kür  in galop wordt gedaan. Met de kür gaan ze met zijn tweeën op het paard

Dit team bestaat uit 8 voltigeurs


Flevoruiters team 3

Deze enthousiaste meiden trainen in de klasse B/BB. Ze laten de plicht in stap of in galop zien. De kür laten ze in stap zien en gaan met zijn tweeën op het paard.

Ze trainen onder leiding van Lieneke Jongenburger en Lazise Westerink. Ze trainen op maandagavond op het paard Vivaldo. 


Flevoruiters team 4

Deze meiden trainen in de klasse BB. Ze laten de plicht en de kur in stap zien. Elke woensdagavond oefenen ze op Vivaldo. Ze trainen onder leiding van Irene Huisman.