U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Solo's en duo's

Solo's

Naast de teams hebben we ook voltigeurs die solo voltigeren. Ze trainen om de week op Borsodi, Buick en Vivaldo Ze trainen onder leiding van Albert vd Hem en Nicky Heijboer.

Afra

Afra haar sterkste oefening is staan. In haar solo kür staat ze achterwaarts op het paard. In 2016 is Afra is 7e geworden op de hippiade in de klasse L. In 2017 heeft ze haar 1e internationale wedstrijd gestart in de klasse cvi junior1*. Nationaal heeft ze haar punten behaald in de klasse M en start ze nu in de klasse Z.

Dorien

Dorien haar sterkste punt zijn haar rechte benen, en het sierlijk bewegen. In 2016 is ze kampioen geworden in de klasse L. In 2017 is ze kampioen in de klasse M. Ook Dorien heeft in 2017 haar1e internationale wedstrijd gestart in de klasse cvi junior 1*. Nationaal start ze in de klasse Junior. Ook zit ze voor het 2e jaar in het nationaal junioren team.

 

Romee 

Romee haar sterkste punt zijn haar lange benen. En ze is erg sterk. In 2016 is ze 13e geworden op de hippiade in de klasse L. Op dit moment is ze erg druk met haar opleiding, maar probeert ze geen les over te slaan. Romee traint voor ee klasse M. 

 

Manon

Manon start in de klasse L, ze heeft haar eerste winstpunten gehaald. Haar thema is Pinkeltje.

Robin

Robin is net begonnen als solist, ze heeft net haar eerste wedstrijd gestart. Haar thema is Harry Potter.