U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Solo's en duo's

Solo's en PDD

Naast de teams hebben we ook voltigeurs die solo of PDD voltigeren. De solisten trainen op Buick Hill en het Pas de Deux (duo) traint op Vivaldo of Borsodi.

Afra

Afra haar sterkste oefening is staan. In haar solo kür staat ze achterwaarts op het paard. In 2016 is Afra is 7e geworden op de hippiade in de klasse L. In 2017 heeft ze haar 1e internationale wedstrijd gestart in de klasse cvi junior1*. Nationaal heeft ze haar punten behaald in de klasse M en start ze nu in de klasse Z.

Dorien

Dorien haar sterkste punt zijn haar rechte benen, en het sierlijk bewegen. In 2016 is ze kampioen geworden in de klasse L. In 2017 is ze kampioen in de klasse M. Ook Dorien heeft in 2017 haar1e internationale wedstrijd gestart in de klasse cvi junior 1*. Nationaal start ze in de klasse Junior. Ook zit ze voor het 2e jaar in het nationaal junioren team.

 

Romee 

Romee haar sterkste punt zijn haar lange benen. En ze is erg sterk. In 2016 is ze 13e geworden op de hippiade in de klasse L. Op dit moment is ze erg druk met haar opleiding, maar probeert ze geen les over te slaan. Romee traint voor de klasse M. 

 

Robin

Robin traint nu al een paar jaar solo, de winstpunten stromen binnen en gaat al gauw naar de hogere klasse (M), Haar thema is Harry Potter.

 

Het PDD:

LAZISE EN YVONNE trainen nu dik een jaar als pdd. Ze doen dit met veel plezier en stonden in 2018 op de hippiade. Dit jaar trainen ze minder actief als pdd en staat het team voor op.