U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Nieuws

Voltige met grote groep op wedstrijd

woensdag 12 juni 2019 - 09:38:02

Afgelopen weekend een kort ritje. Dit keer was het nationaal voltige weekend op het KNHS terrein.

Team 3 en 4 beten op zaterdag om 09.00 het spits af voor de vereniging. In de Beatrixhal mochten zij op de grote paarden Vivaldo en Borsodi hun kunsten laten zien. Van de 16 deelnemers wordt team 4 12de en team 3 7de. Daarna was het de beurt aan team 2 met Borsodi.
De startlijst was strak op elkaar afstemt. Helaas was de wedstrijd in de Amalia hal te laat begonnen waardoor Borsodi lang moest wachten voor hij met team 2 de ring in mocht. In de ring was Borsodi dan ook moe. Toch hebben de meiden zo goed mogelijk de plicht laten zien.
S'middags nog terug in de ring voor de kur. En wat deden zei dit goed. Ondanks dat de kur het hele seizoen in een andere samenstelling is getoond. Hebben ze wederom een winstpunt behaald. Team 2 werd 3de van de 5 deelnemers en Borsodi was in deze rubriek best gaande paard.
Op zondag mocht Buick met het junioren team de ring in. Zei hebben hun punten voor het WK binnen gehaald maar moesten deze wedstrijd starten omdat het een observatie wedstrijd was.
Afra en Geertje startte daarom niet op Buick solo maar op Borsodi. Afra heeft een 5 de plaats in de Z gehaald met net geen winstpunt. Geertje behaalde in de junioren klasse een 8ste plaats.

Wij gaan onze doelen nu zetten op het WK ( Buick, Dorien en Geertje) en Team 2 gaat trainen voor de hippiade waar zij als het goed is zullen starten.