U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Nieuws

CVI SAUMUR junioren 4de prijs

donderdag 2 mei 2019 - 10:25:41

Tijdens het paasweekend was de eerste internationale voltige wedstrijd van dit seizoen in Saumur( Frankrijk). Dorien startte daar met het Nationaal junioren team van Nederland. Op Flevoruiters paard Buick Hill gelongeerd door Nicky.
Zaterdag 19 april lieten de meiden een nette plicht zien, dat werd beloond met een 2de plek met een score van 6.475. Zaterdag was de kur. De meiden werkten toen erg netjes en rustig. De kur moest plots 3 weken eerder veranderd worden ivm blessure van mede flevoruiters lid Geertje. Totaal score van de kur was een 6.820. Het team werd 4de met een gemiddelde score van een 6702. Iedereen was super blij. De eerste WK punt is binnen. Dit jaar is het WK Junioren op het KNHS terrein in Ermelo. Beide rondes had Buick de hoogste paard cijfers dan de andere paarden.
Morgen start het junioren team weer in dezelfde samenstellen en dit keer is het in eigen land. Op het KNHS terrein in Ermelo waar het CVI een test event is voor het WK junioren en EK senioren later deze zomer.