U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Nieuws

Druk voltige weekend

dinsdag 9 april 2019 - 13:10:49

Afgelopen woensdag startte voor de voltige de clubkampioenschappen, Team 2,3 en 4 streden om het kampioenschap. Team 1 kon helaas niet meer starten.
Na een mooi staaltje voltige werk gezien te hebben wordt al gauw de kampioen bekend gemaakt. Dit jaar is het 3de team bestaande uit: Marijn, Carlijn, Roos, Jalou, Sietske, Lynn, Jinthe, Ise, longeur Wieteke, ophulp Lazise en trainster Lieneke kampioen geworden. En dat op een kleine afstand van team 2 ( 2de) en team 4 ( 3de).
Op zaterdag avond werdt dit team samen met alle andere clubkampioenen gehuldigd. Diezelfde zaterdag startte Dorien solo in Lisse. Haar plicht ging heel erg goed wat beloond wordt met een voorlopige tweede plaatst een een 7.0 als cijfer. Helaas verliep haar kur niet naar wens, Hierdoor zakte haar totale cijfer flink naar beneden. Volgende keer beter.
Op zondag was het weer vroeg dag. Met 3 teams en 3 paarden weer op pad naar Lisse. Team 2 liet een nette plicht zien en had in de kur een kleine val. Team 3 en 4 lieten ook weer rustige mooie plichten en leuke kuren zien.
Buick mocht ook met het nationaal junioren team starten. Halverwege de middag na de prijsuitreiking gingen we weer huiswaarts met een 1ste plaats en winstpunt voor team 2 ( klasse L) en Buick met het junioren team. 2de plaatse voor team 3 en 4de plaats voor team 4, beide in de klasse BB stap.
Team 2 gaat nu hard oefenen om de plicht ook net zo hoog gescoord te krijgen als de kur. team 3 en 4 gaan in nieuwe samenstellingen verder trainen en sommige gaan een niveau hoger trainen. Onze volgende team wedstrijd zal in juni zijn.

Foto's gemaakt door Serita( www.serita.nl)