U bevindt zich hier: Flevoruiters » Voltige » Nieuws

Voltige Bilthoven en Groot Ammers

maandag 10 juli 2017 - 12:20:36

Vorige week donderdag hebben afra en dorien gestart in Bilthoven. Voor Afra was dit haar laatste wedstrijd en dus haar laatste kans om de tweede Hippiade punt te halen. De wedstrijd ging voor beide meiden prima en Afra werd 1e met 5,965 punten. Dorien werd 2e met 5,923 punten. Er werd laag gejureerd waardoor ze allebei geen winstpunt hadden en ook geen Hippiade punt.

Afgelopen Zaterdag hadden we een wedstrijd in Groot Ammers, de laatste wedstrijd voor de Hippiade, Dorien haar laatste kans om de tweede Hippiade punt te halen. Dorien startte op Buick en deze keer hadden we een langere warming up gedaan, Dorien had geoefend om alle oefeningen actiever uit te voeren. Ze werd 1e met 6,378 punten en haalde hiermee een Hippiade punt en een winstpunt. Romee , Manon en Robin startte op Borsodi, ook deze keer liep hij lekker. Romee startte hc en kreeg 5,153 punten in de klasse M. Manon werd 10e en kreeg 5,883 punten. Robin werd 19e met 5,341 punten.

Op naar de Hippiade! We zullen hierheen gaan met team 1 in de klasse M, team 2 in de klasse L, Dorien in de klasse M en Sjoerd, Robin en Manon in de klasse L. 

   

Agenda