U bevindt zich hier: Flevoruiters » Vereniging

Paardensportvereniging de Flevoruiters

Paardensportvereniging de Flevoruiters is een van de grootste verenigingen van Nederland en is opgericht in 1964. Vele mensen afkomstig uit heel Nederland vestigden zich in de polder en hielpen met de opbouw van de Flevoruiters en hun clubgebouw de Flevomanege.                                       

                      
 

 

 

             oude logo                                                nieuwe logo


Zowel jong als oud kan op zijn/haar manier binnen de Flevoruiters de sport bedrijven. Wekelijkse lessen gegeven door een groep enthousiaste instructeurs brengt onze leden op een hoog niveau. De resultaten binnen de kring en de regio Gelderland zijn zeer goed te noemen.


Vind je turnen leuk en dan ook nog op een paard kom dan eens kijken bij onze voltigegroepen die op woensdagmiddag altijd trainen. Mede door de goede prestaties van onze ruiters en amazones trekken we veel nieuwe leden. Samen met de bestaande leden en veel andere betrokkenen houden we de vereniging bruisend en levendig.
 
Als lid van de Flevoruiters doe je meer dan alleen paardrijden of voltigeren. Samen de handen uit de mouwen steken is ons motto. Binnen onze vereniging hebben we heel veel vrijwilligers nodig voor de evenementen die worden georganiseerd en voor het onderhoud van onze materialen en rijbanen.

Binnen de vereniging zijn ook meerdere commissies actief, zoals de wedstrijdcommissie en het jeugdteam. De wedstrijdcommissie organiseert meerdere wedstrijden per jaar en het jeugdteam organiseert leuke feesten en uitjes voor de ponyruiters.