U bevindt zich hier: Flevoruiters » Uitslag melden

Prijs gehaald?

Wanneer je een wedstrijd hebt gereden en je hebt een prijs gehaald mag natuurlijk iedereen dat weten! Onze redacteurs (Juliët Hillebrand, Carola Maas en Suzan Schurer) schrijven daarvoor leuke artikeltjes voor het nieuws op deze site en op onze Facebookpagina. De artikelen verzenden ze ook aan de lokale kranten met het verzoek deze op te nemen. 

Zij moeten dan natuurlijk wel weten hoe je gereden hebt. Geef daarom je wedstrijdresultaten op deze site door. Dit doe je door in de linkerkolom de juiste discipline te kiezen en het formulier in te vullen. Heb je in meerdere disciplines prijzen gewonnen, vul dan meerdere formulieren in.  Rij je met meerdere paarden of pony's, vul dan ook meerdere formulieren in. Geef alle gevraagde onderdelen door dan kan er een compleet verslag op de site geplaatst worden. Bijzonderheden van de wedstrijd zijn ook van harte welkom en eenvoudig in te vullen in het vakje Bijzonderheden op het formulier.

Heb je een leuke digitale foto van de wedstrijd, van je paard of van jullie beide, mail deze foto dan vooral naar webmaster@flevoruiters.nl zodat je foto op de website gebruikt kan worden. Wees hierin niet te bescheiden. Leuke foto's maken onze site aantrekkelijker om te lezen en te bekijken! Let op; met het aanbieden van de foto geef je automatisch toestemming voor publicatie.