U bevindt zich hier: Flevoruiters » Nieuws

Flevoruiters maken hun debuut!

woensdag 26 juli 2017 - 20:26:03

 

In het weekend van 15/16 juli heeft Corné van Zanten met zijn paard Extra Vaillant zijn internationale debuut gemaakt tijdens CH De Wolden. In de CSI2* kwam hij uit in het 1.35M. Na 2 foutjes in het eerste parcours en 1 balkje in de tweede, was hij zaterdag dubbel foutloos. Dit was goed voor de 5e prijs. Een goede afsluiter van een mooi weekend De Wolden. Super gedaan Corné, gefeliciteerd!

Daniel Haver maakte met zijn D pony Zeb zijn eventing debuut in het M bij SGW Nuenen. Met een eerste plaats bij de dressuur (200 punten), een eerste plaats voor het springen en een tweede plaats voor de cross (20 crosscountry punten) werd hij tweede. Gefeliciteerd Daniel.

Ook Aniek Remijn en haar pony Sirocco’s Lady hadden een debuut: ze reden voor het eerst een dressuurproef in de klasse L1 en dat vond plaats in Zwolle. De eerste proef deden ze het nog rustig aan maar in de tweede proef wonnen ze met 202  punten de eerste prijs. Aniek en Lady reden samen met Kim Schinkel en haar pony Fabiola in de groep. Kim reed twee proeven in de klasse L2. In de eerste proef werd ze derde met 185,5 punten en zij won in de eerste ring met 196 punten. Een mooie dag voor beide meiden!

Susan Lammerts reed op zondag 16 juli een springwedstrijd in Westervoort. Met haar D pony Tarzan sprong ze in een foutloos M parcours naar een mooie eerste plaats, van harte Susan.

Zoë Ras ging op vrijdagavond 14 juli met haar jonge pony Happy Day naar het zomerconcours van de Horsthoekruiters in Heerde. Ze sprongen een heel fijn rondje in de B, helaas een balkje, maar wel beloond met mooie stijlpunten. Ook de dressuur werd beloond met een 3e en een 5e plaats. Zoë mocht, supertrots op haar Happy Day, met 3 winstpunten rijker weer huiswaarts.