U bevindt zich hier: Flevoruiters » Nieuws

Succesvolle derde selectie voor de ponyruiters

zondag 2 juli 2017 - 16:49:57

Op zaterdag 1 juli werd de derde selectie verreden voor de ponyruiters in Nunspeet. Dressuur op gras en springen op zand in de mooie nieuwe bak. Af en toe een buitje maar dat mocht de pret niet drukken want wat hebben ze het goed gedaan! De Flevoruiters hebben maar liefst 8 kringkampioenschap linten mee naar huis genomen, fantastisch! De Gelderse Kampioenschappen zijn dit jaar op 5 augustus in Wezep. Zet het vast in je agenda want ze kunnen wel wat aanmoediging gebruiken.

Springen

Babette startte C pony Nemo in de klasse B springen en met mooie rondjes dubbel en 81 stijlpunten mocht ze de 2de prijs mee naar huis. En daarmee werd ze reserve kampioen en had ze haar eerste startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen in the pocket. Met B pony Snoopy startte ze in de klasse L springen. Ook hier weer snelle rondjes zonder fouten alleen won ze net geen prijs vandaag. Maar alle wedstrijden bij elkaar won ze het Kringkampioenschap en een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen.
Grote zus Maud startte C pony Summer in de klasse M springen. Ook zij gingen ervoor en mochten vandaag de 2de prijs mee naar huis nemen en het lint van de kringkampioen en een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen. Met D pony Countrys Boy startte ze in de klasse M springen en wonnen ze de 4de prijs. Alle resultaten bij elkaar kreeg ze ook het lint van de Kringkampioen en een startbewijs voor de Gelderse kampioenschappen. Geweldig gedaan!

Susan Benedictus en haar D pony Carn Hill Girl (of Hilli voor intimi) begonnen ‘s morgens met springen in de klasse B. Ze sprongen naar een mooie 2de prijs toe en ze werd daarmee ook nog eens kringkampioen, super Susan!

 

Daniel Haver sprong met zijn D pony Zeb in de klasse L een foutloos en snel parcours. Daarmee werd hij 2de en omdat hij de vorige twee selectie al had gewonnen, mocht ook hij het lint van het kringkampioenschap mee naar huis nemen.

Esmee de Vries sprong in de klasse L met haar D pony Baloe naar een mooie 4de plaats toe en hebben zich als tweede geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen.

 

 

Kim Schinkel reed met haar C pony Fabiola in de klasse L 3 x foutloos, wat resulteerde in een mooie derde en vierde plek plus een reserve startplaats voor het springen op de Gelderse.  

Susan Lammerts startte in het Z met haar D pony Kantje’s Lady en dat deed  ze heel goed: ze werd 1e! Omdat ze in de klasse Z rijdt mag ze sowieso naar de Gelderse kampioenschappen.

Dressuur

Kim Schinkel en haar C pony Fabiola mochten in Nunspeet het mooie rood wit blauwe kampioenslint in ontvangst nemen voor hun deelname aan de de L2 dressuur. Helaas waren ze in deze rubriek de enige deelnemers en zal er op de Gelderse kampioenschappen pas echte concurrentie zijn. Desalniettemin mag je er toch maar naartoe Kim, super!

 

Tamar Blonk en haar B pony Roadrunner reden gisteren naar een 3de plaats toe maar voor het totaal werden zij kringkampioen, gefeliciteerd!

Angelique van der Weele en haar D pony My Fair Lady wonnen de 1ste prijs in de klasse B en werden ook kringkampioen! Haar zusje Myrthe werd 2de met haar B pony Bandit in de klasse B en in totaal werd ze ook 2de en daarmee reserve-kringkampioen.

 

Susan Benedictus en haar D pony Hilli reden in de L1 dressuur naar een mooie 4de plaats toe. Geen prijs helaas maar wel door naar de Gelderse kampioenschappen.  

Agenda