U bevindt zich hier: Flevoruiters » Instructie

De instructie van de Flevoruiters

Leny van Zanten (06-53787221)

Leny is al heel lang een zeer enthousiaste instructrice binnen de club. Zowel jong als oud rijdt graag bij haar. Met veel geduld geeft ze les. Dressuur heeft haar voorkeur maar om de week wordt er gewoon gesprongen bij Leny in de les. Leny is binnen de Flevoruiters een duizendpoot. Zij is ook actief in de Veilingcommissie, is commandant van het pony viertal en organiseert en coördineert met regelmaat de verenigingsteams van de Flevoruiters. Daarnaast verleend zij bij alle voorkomende activiteiten binnen de vereniging hulp op allerlei gebied.

Annie Claassen (06-51166233)

Al vele jaren geeft Annie les aan de Flevoruiters. Annie vindt het heel leuk om ponykinderen op te leiden. Maar ook de paardenruiters rijden graag bij Annie. Springen heeft de voorkeur maar dit lukt niet zonder goede dressuurbasis. Annie geeft alleen in de wintermaanden les. Annie leidt veel jonge paarden op en brengt deze uit op wedstrijden. Annie is werkzaam op de Patriciahoeve te Biddinghuizen.

Keke Eijkelboom (06-83404948)

Keke heeft de Orun cursussen 2 en 3 gevolgd en goed afgesloten. Daarnaast is ze zelf actief in de paardensport. Je kunt Keke treffen in de dressuurring maar het springen heeft de voorkeur. In het dagelijks leven volgt Keke de Pabo. En is ze actief op het bedrijf van de buren, de Patriciahoeve. Ze geeft met veel plezier les aan de jongste ponyruiters van de Flevoruiters.