U bevindt zich hier: Flevoruiters

Emmy, Ellen en Myrthe Kringkampioenen

zondag 13 januari 2019 - 17:00:32

Dressuur pony's

Dit weekend was in Hierden alweer de derde, en daarmee laatste, selectie dressuur voor de pony's. Myrthe van der Weele ging met haar twee pony's vast start. In de klasse M1 cat. A/B reed zij haar pony Bandit naar 183 punten. Het leverde dit keer geen prijs op, maar over alle drie de selectiewedstrijden wél het Kringkampioenschap. Met haar andere pony My Fair Lady kwam Myrthe aan de start in de klasse B cat. D, 190,5 punten leverde dit keer nét geen prijs op, maar ook met Lady een startbewijs voor de Regiokampioenschappen! Zus Angelique reed haar E-pony Luna Llena in de klasse L1 naar 207 punten en een mooie vierde plaats. Voor de Regiokampioenschappen staan ze momenteel als eerste reserve op de lijst, nog even duimen dus....
Ellen de Vet reed met haar C-pony Goldie in de klasse B cat. C naar een derde plaats met 190,5 punten. Voor deze keer net buiten de prijzen, maar over alle drie de selectiewedstrijden wel goed voor het Kringkampioenschap in deze klasse. Ook Ellen en Goldie kunnen zich dus op gaan maken voor de Regiokampioenschappen.
Kim Schinkel was ook afgereisd richting Hierden. Met haar D-pony Luca reed ze in de klasse B naar 192,5 punten en een tweede plaats. Ook deze combinatie is te vinden op de Regiokampioenschappen 26 januari!

Springen paarden

Emmy Hotsma ging zaterdag naar Wezep voor de laatste springselectie bij de paarden. Een dubbel foutloos parcours leverde een vierde plaats op. Samen met de eerste plaats op de tweede selectie, was dit goed voor het Kringkampioenschap en dus een startbewijs voor de Regiokampioenschappen op 9 februari in Hierden!
Marit Hoekstra kwam zaterdag met haar paard Ice Cream de la Place ook aan start in Wezep. En niet zonder resultaat! Mooie foutloze rondes in de klasse M waren goed voor het oranje lint én een startbewijs voor de Regiokampioenschappen in Hierden!

Iedereen van harte gefeliciteerd!