U bevindt zich hier: Flevoruiters

Geslaagd oefenspringen en Pas de deux oudejaarsborrel

zaterdag 29 december 2018 - 11:42:05

Na een geslaagde oefenspring dag op donderdag, waar ruim 20 combinaties een oefenrondje kwamen springen, was het vrijdag de beurt aan de Pas de Deux en 8-tal Kür op muziek.

Vier teams hebben er een leuke middag van gemaakt met mooie proeven welke beoordeeld werden door Jaimy en Monique. De beoordeling was vooral gericht op de creativiteit en originaliteit van de proef, kleding en muziek. En er werd van alles uit de kast gehaald! We hebben gekeken naar de Foute kersttrui dames, Kerstvrouwtjes, Pirates of the Caribbean en Sneeuwwitje met de 7 dwergen. Iedereen had er weer energie in gestoken om lekker met elkaar bezig te zijn en er iets moois van te maken! Voor sommige dwergen was het een spannende uitdaging maar ze hebben het er goed van afgebracht. Een mooi optreden en een hele ervaring rijker! Uiteindelijk kwamen kerstvrouwtjes Kim en Iris met de rode lipjes als winnaar uit de bus met de mooiste en meest creatieve en originele proef.


De middag werd afgesloten met een gezellige borrel. Een leuke afsluiting van 2018, iedereen bedankt voor de gezelligheid en een fijne jaarwisseling!