U bevindt zich hier: Flevoruiters

Mooie start eerste week IICH Groningen

zondag 23 december 2018 - 21:00:56

Deze weken staan de Eurohallen in Zuidbroek weer in het teken van IICH Groningen. Een jaarlijks terugkerend evenement waar ook onze Flevoruiters graag aan de start verschijnen. Op 20 en 21 december werd gestart met de klasse L. Jasper en Maud Hanse, Niels Remijn, Cynthia Huijgen, Susan Benedictus, Anne Bakker en John van Zanten waren samen afgereisd naar het hoge noorden. Het leverde wederom een hoop gezelligheid én mooie parcoursen op. John wist met Ini Mini Cooper, na een zesde prijs in het eerste parcours en een mooie tweede en derde ronde, uiteindelijk knap vierde te worden in de kleine finale! Aankomend weekend, 29 en 30 december is het de beurt aan de M/Z en ZZ ruiters.

Pony's dressuur

Ellen de Vet ging dit weekend met haar C-pony Goldie van start in Hulshorst. In de klasse B dressuur reden zij met 189,5 punten naar een mooie derde plaats. 
De zusjes van der Weele waren ook samen afgereisd naar Hulshorst. In de klasse B reed Myrthe met haar D-pony My Fair Lady naar 211 punten, goed voor het oranje lint. Myrthe reed tevens haar B-pony Bandit de dressuurring binnen. In de klasse M1 reden zij met een mooie proef naar 182,5 punten. Zus Angelique van der Weele had haar E-pony Luna Llena meegenomen naar Hulshorst. In de klasse L1 leverde 192,5 punten een mooie vierde plaats op.

Paarden dressuur

Alieke Leenders ging dit weekend naar Emmeloord voor twee dressuurproeven in de klasse Z1. Met haar Paard Flevo ALL reed zij met 219 punten naar een mooie eerste plaats. Renate van Ittersum reed met Giovanni, tevens in de klasse Z1, met 218,5 punten, naar de tweede plaats!