U bevindt zich hier: Flevoruiters

Succesvolle tweede selectie springen

zondag 16 december 2018 - 11:13:29

Dit weekend vond in Hierden de tweede springselectie plaats voor de paarden. De Flevoruiters waren ook weer van de partij en niet zonder succes! In de klasse B was er, met een foutloze ronde en 75,5 punten voor stijl, een mooie eerste plaats voor Emmy Hotsma en Hannah Dola. Niels Remijn reed met Gideon naar een mooie derde plaats,de combinatie kreeg 74,5 punten voor stijl. Kéké Eijkelboom reed met Anytime dit weekend 3 foutloze rondes. Dat leverde in de klasse B een achtste plaats en in de klasse L een mooie veertiende plaats op. Dagmar Duvekot reed Fabregas in de klasse B naar een negende plaats en tot slot een elfde plaats in de klasse B voor Bertina Willemsens-Schuiling met Efiena. 
In de klasse L werd Jasper Hanse met Conner netjes zevende, voor Corrie Stoker - De Wit was er met Olijfje nog een twaalfde plaats. Tot slot in de klasse M een mooie zevende plaats voor Noah van Unen en Hilja Musterd. Een prima dag in Hierden!

Dressuur paarden

Alieke Leenders koos dit weekend voor een wedstrijd in Emmeloord. Met haar paard Flevo ALL ging zij van start in de klasse Z1, 208 en 211 punten waren goed voor tweemaal het oranje lint.

Dressuur pony's

Carlijn van Keulen ging dit weekend ook richting Emmeloord, met haar E-pony Nikita kwam ze aan start in de klasse L1. 182 en 184 punten leverde de combinatie een eerste en tweede plaats.
Kim Schinkel ging dit weekend met haar D-pony Luca naar Hulshorst voor de tweede dressuurselectie. De eerste dressuurselectie eindigde de combinatie nét buiten de prijzen, maar dit keer was het wel raak. In de klasse B reed de combinatie met 205,5 punten naar een mooie derde plaats!

Iedereen weer van harte gefeliciteerd!