U bevindt zich hier: Flevoruiters

Prijzen tijdens eerste dressuurselectie pony's

zondag 18 november 2018 - 16:22:28

Dit weekend stond in Nunspeet de eerste dressuurselectie voor de pony's op het programma. Ellen de Vet ging met haar C-pony Goldie van start in de klasse B. Na een rustperiode van 3 maanden, door een blessure van Goldie, ging dat helemaal niet verkeerd. Volgens de jury een mooie constante proef leverde de combinatie 199 punten én een mooie tweede plaats op.
Myrthe van der Weele was met haar D-pony My Fair Lady ook afgereisd naar Nunspeet voor de eerste selectie. Spannend, want Myrthe ging voor het eerst van start met deze pony. In de klasse B reden ze een mooie proef en met 197,5 punten was er een mooie derde plaats. Met haar B-pony Bandit ging ze ook van start, dit keer in de klasse M1. Een hele mooie proef werd beloond met 181,5 punten. Zus Angelique reed vrijdagavond in de klasse L1 cat. E een mooie proef met 188,5 punten.

Pony's Kampen

Esther Lammerts ging met haar D-pony Zero dit weekend naar Kampen voor een parcours in de klasse M. Een mooie foutloze ronde was goed voor het oranje lint.

Paarden Hierden

Michelle de Waard ging dit weekend naar De Randmeerruiters in Hierden voor een parcours in de klasse B. Met haar paard Arezzo's Boy Z reed zij met een foutloos parcours naar 75,5 punten voor stijl en een mooie derde plaats.
Carmen Holtslag ging met haar paard Gazoo van de Suydersee ook richting Hierden. In de klasse L bleven zij tweemaal mooi foutloos, goed voor de derde plaats.
 

Iedereen van harte gefeliciteerd!