U bevindt zich hier: Flevoruiters

Geef je op! Kür op muziek met kerstborrel in de kerstvakantie

zondag 11 november 2018 - 18:14:31

Beste leden,

De kerstvakantie nadert! Zoals ieder jaar wordt er in de kerstvakantie geen verenigingsles gegeven. Daarvoor in de plaats organiseren wij op donderdag 27 december wederom een oefenparcours voor alle Flevoruiters, dus óók niet lessende leden kunnen hieraan meedoen. Verdere informatie en opgave volgt later!

Dan is er op vrijdagavond 28 december (LET OP! Verplaatst van 23 naar 28 dec) voor alle Flevoruiter leden een Pas de Deux, Kür op Muziek of 4tal Kür op muziek middag met aansluitend door de Flevoruiters georganiseerde kerstborrel in de manege.

Voor deze middag zijn er 3 mogelijkheden om actief mee te doen:

Mogelijkheid 1, Pas de Deux. Wat is dat? Je rijdt met 2 personen een vrije door jezelf bedachte dressuurproef met een aantal vaste onderdelen. Zet er mooie muziek onder en ga samen lekker oefenen. Kleding- en muziekkeuze is helemaal vrij!

Mogelijkheid 2, heb je een leuk gezellig groepje ruiters en vind je het leuk om met zijn vieren een 4 tal Kür op muziek te rijden, dat kan ook!! Stel samen een proef samen (protocol opvragen bij Leny) en zet er een muziekje bij en ga oefenen. Kleding is ook hier vrij!

Mogelijkheid 3, je hebt geen partner en geen groepje maar je vind het wel leuk om een keer een kür op muziek op je eigen niveau te rijden (vraag protocol op bij Leny), ook dat is mogelijk! Stel je muziek samen en zet ook deze op een USB-stick.

Wij gaan proberen voor deze middag een officiële jury te vinden die de proeven kan beoordelen en een mooi klassement daarvan kan opmaken. En ook bij iedereen na de proef nog dingen kan toelichten. Dus ook nog een leerzame middag!
De protocollen met de verplichte tijden en onderdelen per klasse vind je hier. Kijk goed wat er in je proef verwerkt hoort te worden en ga lekker aan de slag!

Let in alle drie de gevallen op dat je de muziek op een USB-stick (voor de zekerheid evt. twee versies) zet en, met namen, meeneemt. Geef je op bij l.v.zanten@hetnet.nl. Heb je vragen? Ga even naar je instructeur of bel Leny via 06 53787221.

Iedereen succes en vooral veel plezier bij het samenstellen van je proef en we maken er een gezellige middag van met ondertussen/aansluitend kerstborrel om het jaar 2018 goed af te sluiten!