U bevindt zich hier: Flevoruiters

Zeer geslaagde DuoCross Ledendag én Terreinrit Spijkbos

dinsdag 30 oktober 2018 - 20:19:40

Het zit er weer op voor dit jaar; de DuoCross Ledendag. Op een kleine hagelbui na aan het einde van de middag, was het een prachtige zonnige dag. En ook de eerste editie van de Terreinrit op zondag is goed en heerlijk zonnig verlopen. Prachtige hindernissen, een mooie locatie, fantastische animo en een hoop gezelligheid; het waren twee zeer geslaagde dagen!

DuoCross Ledendag

Op zaterdag werd de klasse L/M/Z/ZZ van de DuoCross ruimschoots gewonnen door Mirthe van der Weele en Tamar Blonk. Een tweede plaats was er voor Svenja Hagedoorn en Sylvia van der Weele. Zij wisten Suzan Schurer en Nikki van Bergen nipt voor te blijven en verwezen dit duo daarmee naar plek drie. Elise Deurwaarder en Eva Twisk werden vierde.
Het klassement van de klasse B en lager zat een stuk dichter bij elkaar. Uiteindelijk wisten Greet en Nancy de Waard met een minimaal verschil van 0,25 pnt deze klasse te winnen. Daarmee zaten Lisanne Hopman en Isa Groenenberg ze op de hielen, maar moesten het nu doen met een mooie tweede plaats. Willianne Kroes en Zoë Ras mochten zich als derde duo opstellen in deze klasse.
Tot slot ging de verkleedprijs voor het mooist verklede duo naar de giraffen van Loïs Grubben en Laureen Reusink. Prachtig wat een leuke en creatieve duo's er weer voorbij kwamen. Alle overige uitslagen van de zaterdag zijn te vinden op de website van de Patricia Hoeve, alle foto's van deze dag komen later deze week online!

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! De verkleedprijs ging, namens De Flevoruiters, naar huis met leuke Bioscoopbonnen voor een gezellig avondje uit! Alle prijswinnaars van de cross kregen prachtige prijzen uitgereikt welke ook dit jaar weer gesponsord werden door JoNa Kraamzorg. Mooie dierentuinknuffels met o.a. cadeaubonnen voor Jumping Amsterdam en een gezellig dagje Dierentuin. Dank ook wederom aan Staatsbosbeheer voor het beschikbaar stellen van het Spijkbos!

Geslaagde eerste editie Terreinrit Spijkbos

Maar toen waren we er nog niet! Dit jaar ook op zondag een gezellige drukte in het Spijkbos; de eerste editie van De Terreinrit/oefencross is een feit. Ook deze Terreinrit is zeer goed ontvangen door alle deelnemers en aanwezigen van buitenaf. Er had een mooi aantal van 42 starts ingeschreven, waar op de dag zelf nog 10 extra starts bij zijn gekomen. Super, absoluut voor herhaling vatbaar en een hele mooie afsluiting van dit zeer geslaagde weekend!

Nogmaals dank aan alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, supporters en aanwezigen. Heel graag tot volgend jaar; DuoCross Ledendag en Terreinrit Spijkbos 2019!