U bevindt zich hier: Flevoruiters

Oranje dressuurlinten in Emmeloord

zondag 7 oktober 2018 - 16:07:34

Tineke Holtslag ging dit weekend met haar paard Dolce Vita richting Emmeloord voor twee dressuurproeven in de klasse L2. Na een periode van hard trainen samen met Leny van Zanten ging de combinatie vandaag weer voor 't eerst van start en niet zonder resultaat! De eerste proef was met 180 punten goed voor een vierde plaats, de tweede proef liep nog een stukje fijner; 188 punten leverde het oranje lint op!
Renate van Ittersum ging zaterdag ook richting Emmeloord voor twee dressuurproeven. In de klasse Z1 reed de combinatie naar 228 en 216 punten, ook voor deze combinatie goed voor éénmaal het oranje lint.

 

 


Pony's springen

Esther Lammerts ging zaterdag met haar D-pony Zero naar Rijssen voor twee parcoursen in de klasse M. In deze eerste selectie op de Twente Cup gingen Esther en Zero goed van start. Met mooie foutloze rondes reden zij tweemaal naar de derde plaats.

Ben van der Weijden ging dit weekend met beide pony's naar Lichtenvoorde. Met zijn D-pony Jerry-lee reed hij een mooi foutloos parcours met een snelle barrage, goed voor de eerste plaats. Daarna reed hij met zijn tweede pony Flow Girl in de klasse ZZ wederom naar een dubbele nulronde, ook nu was het oranje lint voor Ben!

 

 

Iedereen van harte gefeliciteerd!