U bevindt zich hier: Flevoruiters

Mooie dressuurprestaties

maandag 24 september 2018 - 09:15:50

Dressuur pony's

Angelique en Myrthe van der Weele gingen dit weekend met hun pony's naar Wezep voor een dressuurproef bij De Heuvelruiters. Angelique reed haar E-pony Luna Llena in de klasse B naar 199 en 191,5 punten, goed voor éénmaal het oranje lint. 
Angelique had nog een ijzer in het vuur; met My Fair Lady ging ze van start in de klasse L2. Ook nu was er één keer een oranje lint, dit keer met 197 en 188 punten. 
Zusje Myrthe had haar B-pony Bandit meegenomen naar Wezep. 190,5 en 180,5 punten leverde de combinatie helaas net geen prijzen, maar wél weer twee mooie winstpunten op.

Dressuur paarden

Rebecca van de Vossenberg ging met haar paard Ferino in Almere bij RSV Almere van start in de klasse L1. De eerste proef was goed voor 197 punten en een mooie eerste plek, de tweede proef leverde 192,5 punten op en was goed voor een tweede plaats. Dit was tevens de laatste wedstrijd voor de 'Zomercup' die verreden werd in Almere, en daar waren de weergoden het mee eens; het was een wedstrijddag in de stromende regen! Uiteindelijk een zevende plaats in de einduitslag van de Zomercup voor Rebecca en Ferino!

Van harte gefeliciteerd!