U bevindt zich hier: Flevoruiters

DuoCross Ledendag én Terreinrit Spijkbos

maandag 17 september 2018 - 10:31:46

Inschrijving geopend voor DuoCross Ledendag én Terreinrit Spijkbos (nieuw!)

Het is alweer zo ver! De vorige DuoCross Ledendag lijkt nog maar zo kort geleden. Toch is de organisatie alweer in volle gang. Op vrijdagmiddag 26 en zaterdag 27 oktober is het Spijkbos weer in de ban van de jaarlijkse DuoCross Ledendag voor leden van de Flevoruiters en lesklanten van de Patriciahoeve. Ook dit jaar kan er in tweetallen gestreden worden om mooie prijzen, welke wederom beschikbaar gesteld worden door onze sponsor Jona Kraamzorg. Het thema voor de cross is "The Zoo" We zouden het leuk vinden als je je outfit daar op aan past (denk om de veiligheid!). Bereid jullie pony's en paarden maar goed voor op slingerapen, ijsberen en alligators!

Via het aanmeldformulier kun je jezelf en je duo-maatje opgeven voor de dressuurproef, het springparcours en de cross. De inschrijving sluit uiterlijk 14 oktober of eerder als het maximum van 40 duo’s is bereikt. Voor de nieuwe deelnemers onder ons: 1 duo-lid rijdt de dressuurproef, de ander rijdt het springparcours. Je kan in het aanmeldformulier aangeven of je dit op vrijdagmiddag of op zaterdagochtend kan doen. Samen maak je op zaterdagochtend op de Patriciahoeve de vragenquiz en rijd je samen op zaterdagmiddag al dan niet verkleed het crossparcours in het Spijkbos. Op donderdagmiddag en vrijdagochtend vóór de Ledendag kan te voet of op de fiets het crossparcours verkend worden.

Deelnemers die met een paard of pony van de Patriciahoeve willen meedoen, kunnen dat vóór aanmelden overleggen met Diny of Kees (info@patriciahoeve.nl).

Er wordt weer dezelfde klassementsindeling gehanteerd als voorheen. Kosten deelname is 12,50 per combinatie. Voor het zgn. "DuoCross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de DuoCross (DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com). Startlijsten en overige informatie wordt gepubliceerd op de website van de Patriciahoeve.

Dit evenement kan natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers. Er is weer veel hulp nodig voor het bouwen van de crosshindernissen en voor het jureren tijdens de cross bij een hindernis. Allebei erg leuk om te doen dus meld je aan!! Dit kun je doen in het aanmeldformulier of door een appje of mailtje berichtje te doen naar Diny: 06 - 111 106 23 (ter info: bouwen crosshindernissen: 13, 14, 20 en 21 oktober; aanvang half 10 met koffie op de Patriciahoeve).

NIEUW dit jaar: Terreinrit Spijkbos
Ken je niet-leden of niet-lesklanten die ook eens met hun paard of pony door de Spijkvijver willen galopperen en in een bos over zelfgebouwde hindernissen willen springen? Op zondagmiddag 28 oktober stelt de organisatie het crossparcours open voor ruiters van buitenaf. Zij kunnen zich voor deze terreinrit in het Spijkbos (zandbodem!) individueel of in groepjes aanmelden via deze link. Kosten deelname is 15,00 per combinatie. Heb je vragen over de terreinrit, stuur dan een mail naar TerreinritSpijkbos@gmail.com