U bevindt zich hier: Flevoruiters

Ticket naar Outdoor Gelderland voor Esther en Zero

zondag 29 april 2018 - 18:51:30

Springen Ermelo

De familie Hanse vertrok zaterdagochtend in alle vroegte richting Ermelo voor het Oranjeconcours. Eenmaal op het KNHS-Centrum mocht Jasper als eerste te paard en reed, met 75 punten voor stijl, naar een mooie zesde plaats! Babette mocht als tweede haar pony van de wagen halen, met Inka reed zij in de klasse L cat. C naar een vierde plaats. Met haar andere pony Nemo reed zij ook een goed rondje, net buiten de prijzen. Zus Maud sloot de dag af voor de familie, met Country's Boy werd ze knap vierde in de klasse Z cat. D.

 

 

Esther Lammerts was deze zaterdag ook afgereisd naar Ermelo. Met haar pony Zero reed zij in de klasse M cat. D naar een eerste en een derde plaats. De wedstrijd gold tevens als selectie voor deelname aan Outdoor Gelderland. Met deze prestatie hebben Esther en Zero zich weten te selecteren en mogen zij dus van start tijdens Outdoor Gelderland!

Dressuur Almere

Daniël Haver koos met zijn allround pony Zeb dit weekend weer voor een dressuurwedstrijd. In Almere reed de combinatie in de klasse M1 naar twee oranje linten met 183,5 en 187 punten.

 

Springen Eemnes

Niels Remijn ging zondag met zijn paard Gideon op stap voor een rondje in de klasse B. Bij De Heidehoek in Eemnes reden zij een mooi foutloos parcours en met 83 punten voor stijl mochten zij het oranje lint in ontvangst nemen!

Van harte gefeliciteerd!