U bevindt zich hier: Flevoruiters

Jasper en Conner zesde op de KNHS Indoorkampioenschappen

zaterdag 31 maart 2018 - 23:18:23

Dit weekend werden in Ermelo de allerlaatste Indoorkampioenschappen verreden van dit seizoen. Vrijdagavond begonnen de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo met de klasse B springen. De juryleden van dit rijstijl kampioenschap waren Richard Kapteijn en jeugd bondscoach Luc Steeghs.

´╗┐Jasper Hanse had zich met zijn paard Conner weten te plaatsen voor dit kampioenschap. In het basisparcours bleven alle balken mooi liggen en werd de wijze van rijden beloond met 75.5 stijlpunten. Een lekker begin, op naar de barrage! Ook hier reden Jasper en Conner weer een mooi foutloos rondje. De jury vond dat de combinatie de tips van de eerste ronde al goed had toegepast. Ze kregen nu dan ook 78 punten voor stijl, uiteindelijk goed voor een hele mooie zesde plaats!

Dressuur paarden

Renate van Ittersum ging zaterdagavond van start bij De Heuvelruiters in Wezep. In de klasse M2 dressuur reed zij Giovanni, met 192 en 196 punten, naar de tweede en derde plaats.

Horsefood dressuurtalent 2018

Op zaterdag 17 maart vond de voorselectie voor het Horsefood Dressuurtalent 2018 plaats in Berkel-Enschot. Ellen van Arendonk en Incredible plaatste zich voor de finale bij de 5 jarige dressuurpaarden met 74,4 punten. Vandaag vond de finale plaats, eveneens in Berkel-Enschot. Met een mooie score van 76,7 punten mocht de combinatie de achtste prijs in ontvangst nemen.

Springen Pony's

Susan Benedictus ging zaterdag met haar pony Jazz van start in de klasse Z cat. D. Bij De Trippelaartjes in Hierden bleven zij dubbel foutloos, goed voor de derde plaats. Met de prestatie van de eerste twee parcoursen, mochten zij door naar de finale om de 'Bronkhorst wonen cup'. In de finale bleven zij, in de klasse Z, als enige foutloos en wisten zo de finale van deze klasse te winnen!

Iedereen van harte gefeliciteerd en op naar het outdoorseizoen!