U bevindt zich hier: Flevoruiters

Zusjes Hanse op dreef in Wezep

zondag 11 maart 2018 - 10:21:23

Pony's springen

Vrijdagavond werd er door de ponyruiters gesprongen in Wezep. Maud en Babette Hanse namen deze avond verschillende pony's mee. Babette ging met haar C-pony Nemo van start in de klasse L. Na een foutloos basisparcours mochten zij naar de barrage. In 33.13 sec. reden ze ook nu een mooie foutloze ronde. Tijd om rustig te kijken was er niet, want de volgende pony stond al op haar te wachten. 
Terwijl Babette haar C-pony Inka los reed, ging zus Maud de ring in met C-pony Magic. Ook zij reden een foutloos basisparcours en in de barrage stopte de tijd op 32.97 sec. Ondertussen waren Babette en Inka klaar om de ring in te gaan, ook deze combinatie ging van start in de klasse L. In het basisparcours bleven ook nu alle balken netjes liggen, de barrage werd afgesloten in een tijd van 30.72, goed voor de eerste plaats! Maud en Magic sloten uiteindelijk aan op plek twee en Babette mocht met Nemo weer de derde plaats in ontvangst nemen. Eén, twee én drie; een klein familiefeestje in de klasse L cat. C! 
En weer door! Na de prijsuitreiking zadelde Maud haar D-pony Country's Boy voor een rondje in de klasse Z. Met een tijd van 41.41 sec. mochten zij, als enige foutloze combinatie in de barrage, ook nu de eerste prijs in ontvangst nemen.

Dressuur paarden

Sylvia van der Weele ging op zaterdag van start bij de Randmeerruiters in Hierden. Met Il Diva DML reed zij in de klasse L2 dressuur naar een derde plaats met 192 punten en in de tweede proef was er een mooie eerste plaats met 197 punten.

Iedereen van harte gefeliciteerd!