U bevindt zich hier: Flevoruiters

Goede generale voor Ellen van Arendonk en Incredible

maandag 26 februari 2018 - 10:23:11

Paarden dressuur

Ellen van Arendonk ging dit weekend met Incredible van start in Beuningen. Nadat ze vorige week in Bergharen in de klasse L1 naar de eerste plaats reed met 200 punten, deed ze dat deze week opnieuw met 216 punten. Een goede generale voor het Indoorkampioenschap, half maart in Ermelo!

Vorig weekend ging Carmen Holtslag sinds lange tijd weer van start. In Lelystad reed ze Gazoo van de Suydersee voor de eerste keer de wedstrijdring in. Ze konden al twee erg ontspannen en fijne proefjes laten zien in de klasse B. Dit resulteerde, met 200,5 en 202 punten, in twee mooie eerste plaatsen.

Pony’s springen

Er werd vorig weekend ook nog fanatiek gesprongen in Hierden door de ponyruiters. Esther Lammerts reed met Zero twee mooie foutloze rondes in de klasse M en mocht daarmee de tweede prijs in ontvangst nemen. Maar ook in de klasse Z liet de familie Lammerts van zich horen. Met Tarzan reed Susan twee mooie foutloze rondes, wat ook haar een tweede plaats opleverde. 

Suzan Benedictus had haar pony Jazz meegenomen naar Hierden. Het eerste parcours reden zij een mooi foutloos rondje in de klasse M, dit leverde een tweede plaats op. Het tweede rondje gingen zij van start in de klasse Z, een balkje was het uiteindelijke resultaat.

Ook de familie Hanse was aanwezig in Hierden. Babette startte C-pony Nemo voor de eerste keer in de klasse L springen. Het basis parcours was goed, dat betekende barrage! Hier gingen ze mooi binnendoor en met een tijd van 36.36 sec was dit goed voor de 2de prijs. Het tweede parcours was ook knap foutloos en snel, maar leverde net geen prijs op. Zus Maud startte C-pony Magic ook in de klasse L springen. Het eerste parcours hadden ze een balkje, maar in het tweede parcours bleef alles liggen. Ze reden naar een super snelle tijd van 48.52 sec., goed voor de 1ste prijs. Maud had ook nog haar D-pony Country’s Boy mee, waarmee ze van start ging in de klasse Z. Zowel in het basis parcours als in hun snelle barrage bleven alle balkjes netjes liggen. Ook zij mochten hier de eerste prijs in ontvangst nemen. Terecht tevreden ging de familie Hanse weer richting de polder.

 

 

Iedereen van harte gefeliciteerd!