U bevindt zich hier: Flevoruiters

Babette Hanse regiokampioen!

donderdag 8 februari 2018 - 10:37:25

Tijdens het Gelders Kampioenschap springen voor pony’s afgelopen weekend in Putten is Babette Hanse Regiokampioen geworden! In de klasse L/C reed zij met haar pony Inka een foutloos parcours en een snelle barrage en daarmee bleef ze iedereen voor. Als regiokampioen mag ze nu meedoen aan het KNHS Indoor kampioenschap op 23/24 maart in Ermelo.

 

Geplaatst voor Indoor Kampioenschap

Susan Lammerts reed in het Z twee keer foutloos met haar D pony Kantjes Lady en na een spannende barrage werd ze uiteindelijk derde. Hiermee kreeg zij een startbewijs voor het indoor kampioenschap.

Marit Lans werd in de klasse B/DE tweede met haar E-pony Nikolina. Door deze prestatie mag zij ook naar het Indoor Kampioenschap. Ben van der Weijden heeft zich met zijn D pony Jerry-Lee in het ZZ ook geplaatst voor het Indoor Kampioenschap.

 

 

Overige prijswinnaars

Aimee Kostelijk werd tweede en daarmee reservekampioen in de klasse B/C met haar pony Casper. Babette Hanse werd in dezelfde klasse derde met haar pony Nemo. Jammer genoeg mocht in deze klasse alleen de nummer een naar het NK maar desondanks super gedaan!

 Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!