U bevindt zich hier: Flevoruiters

Mooi prijzenweekend voor de Flevoruiters

zondag 21 januari 2018 - 19:55:32

Ellen van Arendonk ging met haar paard Incredible naar Nunspeet voor de Gelderse kampioenschappen dressuur. In de klasse L1 reed ze met 67,17% naar een mooie 2e plaats toe. Daarmee heeft ze ook een startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen, gefeliciteerd!

Alieke Leenders had een dressuurwedstrijd in Swifterbant. Met haar paard Flevo All reed ze in het Z1 naar 215,5 punten, een mooie 2e plaats. En ook met Utah reed ze een mooie proef: 214,5 punten en daarmee werd ze derde. 

 

Corné en John van Zanten gingen dit weekend springen in Sonnega. John sprong met zijn paard Aldero in de klasse M naar een mooie 2e plaats toe. En Corné mocht met zijn paard Extra Vaillant in de klasse Z het oranje lint ophalen. Allebei van harte gefeliciteerd!

Maud Hanse doet met haar D pony Countrys Boy mee aan de Hartog Lucerne Trophy. Gisteren was de eerste wedstrijd en daar behaalde ze een 2e plaats over beide parcoursen, een mooi begin Maud!

Janna Twisk ging met haar D pony springen in Wezep. In het eerste parcours reed ze de snelste tijd maar helaas een balkje. Het tweede parcours was foutloos en snel en met een mooie 1e plaats gingen ze tevreden naar huis.

Daniel Haver en zijn D pony Zeb reden een mooie generale repetitie voor de Gelderse kampioenschappen volgende week. Ze reden twee fijne dressuurproeven en met 192 en 196 punten wonnen ze een mooie 1e prijs. 

Myrthe van de Weele ging met haar B pony Bandit naar een dressuurwedstrijd in Lelystad. Met 196 en 190,5 punten in de klasse L1 mocht ze twee oranje linten in ontvangst nemen, gefeliciteerd!