U bevindt zich hier: Flevoruiters

Derde selectie dressuur pony's in Hierden

maandag 15 januari 2018 - 19:41:54

Afgelopen zaterdag was de laatste selectiewedstrijd dressuur voor de pony’s en die werd gehouden bij De Trippelaartjes in Hierden. De Flevoruiters waren zoals gewoonlijk weer goed vertegenwoordigd en wij hebben de volgende uitslagen gekregen:

In het L2 voor D/E pony’s verschenen drie Flevoruiters in de ring:

Daniël Haver en Zeb, 3e met 198 punten

Tereza Israel en De Mensinghe’s Juliaantje, 5e met 186,5 punten

Susan Benedictus en Carn Hill Girl, 7e met 183 punten

Daniel werd 2e van de kring en Susan 4e en hiermee plaatsten zij zich voor de Gelderse Kampioenschappen. Tereza is tweede reserve.  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

In het L1 voor B pony’s reden Myrthe van der Weelen en haar pony Bandit 186 punten bij elkaar. Dit was goed voor een tweede plaats. Na de tweede selectiewedstrijd heeft Myrthe haast niet meer kunnen rijden omdat Bandit kreupel was. Gelukkig konden zij 1,5 week voor de laatste selectie weer een de slag samen en heeft ze gelijk weer een winstpunt gehaald en zijn ze reserve voor de Gelderse.

Angelique van der Weelen en My Fair Lady reden ook in het L1, maar dan voor D pony’s, en werden 4e met 191 punten. Bij de vorige selectie waren ze al een keer 1e en 2e en dat resulteerde in het kringkampioenschap klasse L1 categorie D/E! Op naar de regiokampioenschappen Angelique!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de klasse B waren er wederom drie Flevoruiters van de partij:

Philine Kostelijk en haar A pony Olke haalden 186 punten en een 3e plaats. Het was spannend want ze hadden maar twee van de drie selecties meegedaan. Net geen kringkampioen, maar wel een mooie tweede plaats in de kring en een startbewijs voor de Gelderse.

Nizbeth Israel en haar C pony Frasko haalden 186,5 punten en een 8e plaats en hebben zich als 5e geplaatst voor de Gelderse

Tereza Israel en haar D pony Oleandra haalden 191 punten en een 10e plaats. Voor de Gelderse Kampioenschappen zijn zij eerste reserve. 

Goed gedaan allemaal! Van harte gefeliciteerd en veel plezier en succes bij de Regiokampioenschappen.