U bevindt zich hier: Flevoruiters

DuoCross Patriciahoeve & Flevoruiters 2017

maandag 11 september 2017 - 23:00:55

Op vrijdagmiddag 27 en zaterdag 28 oktober organiseren de Patriciahoeve en de Flevoruiters weer de jaarlijkse Duo-Cross. Ook nu wordt er weer gestreden in tweetallen. Eén combinatie rijdt een dressuurproef en de andere springt een parcours. Op zaterdagmiddag gaat dit duo samen, verkleed, het Spijkbos in voor de cross. Dit jaar is het thema "Wintertijd". De prijzen voor dit evenement worden weer beschikbaar gesteld door Jona Kraamzorg. Staatsbosbeheer stelt het Spijkbos voor ons beschikbaar.

Het is voor het secretariaat altijd weer een hele klus om alle gegevens compleet te krijgen. Daarom verzoeken we deelnemers met een eigen paard of pony en leden van de Flevoruiters zich op te geven via dit formulier:

Inschrijfformulier

Deelnemers die mee willen doen met een paard of pony van de Patriciahoeve moeten dit vóór het aanmelden eerst met Diny of Kees overleggen. Zij kunnen zich opgeven óf ook via dit formulier of op de Patriciahoeve. Er wordt weer hetzelfde klassementsindeling gehanteerd als bij de vorige Duo-Cross. Voor het zgn. "Duo-Cross reglement" en andere vragen/opmerkingen kun je een mail sturen naar het secretariaat van de Duo-Cross: DuoCrossBiddinghuizen@gmail.com.

Het cross-parcours wordt (onder voorbehoud!) gebouwd het weekend voor de cross. Er komt nog een mededeling m.b.t. tijden e.d. via de website of een persoonlijk bericht.

Weet je iemand (je vader, moeder, oom, tante, buurvrouw, oma, opa of wie dan ook) die tijdens de crossmiddag bij een hindernis wil staan om de punten bij te houden, dan kun je die ook opgeven via het inschrijfformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda