U bevindt zich hier: Flevoruiters

Anna Rosa van de Vrie in de prijzen en Daniël Haver Regiokampioen

zondag 10 september 2017 - 13:00:19

Anna Rosa van de Vrie ging dinsdag 5 september met haar paard Catlin Z naar het Hippisch Centrum Noordoostpolder in Emmeloord om mee te doen aan een dressuurwedstrijd. In de klasse L1 behaalden zij in de eerste proef 194 punten en in de tweede proef 194,5 punten, wat goed was voor een eerste en tweede plaats! Goed gedaan Anna Rosa! Gefeliciteerd met dit mooie resultaat en je prijzen!

Daniël Haver en zijn D pony Zeb deden zaterdag mee aan het Regiokampioenschap Eventing van Gelderland en Flevoland die werd verreden in Gorssel. Door de enorme hoeveelheid regen die er gevallen was, was het spannend of het kampioenschap doorgang zou vinden. Na wat aanpassingen in de cross en een uur uitstel, werd besloten om toch van start te gaan. Tien combinaties streden in de klasse M om de podiumplaatsen en Daniel haalde 212,5 en 195,5 punten in de dressuur (gemiddeld 204), had één balkje in het springparcours en bleef foutloos in de cross met de snelste tijd. Uiteindelijk was deze prestatie goed voor de eerste plaats en werd hij gehuldigd als regiokampioen.

Van harte gefeliciteerd met deze prestatie en alvast veel succes voor het KNHS Kampioenschap Pony's Eventing in Ysselsteyn op 30 september a.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Voor de oplettende kijker; Leida Naber staat hier op de derde plaats, maar zij haalde een prijs op voor een vriendinnetje van een andere vereniging). 

 

 

 

 

 

 

Agenda