U bevindt zich hier: Flevoruiters

SGW Norg en Flevoruiters in de prijzen op de hippiade

zondag 3 september 2017 - 21:09:53

Op zondag 27 augustus gingen Leida en Jantien Naber en Daniel Haver al vroeg op pad om mee te doen aan de SGW in Norg. Jantien reed voor het eerst L met haar D pony Satie. De dressuur kan nog wat beter, maar aldoende leert men. Ze sprong netjes foutloos, gevolgd door een foutloze cross. Uiteindelijk eindigde ze op een 7e plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leida reed ook L met haar E pony Lucky Lizzy. De dressuur en het springen gingen goed, maar Lizzy vond het donkere watergat in het bos eng. Na lang twijfelen ging ze toch achter de aardige hinderniscontroleur aan. Daarna ging Leida van start bij de L paarden met haar 19 jarige Vadrouille en Solo, beter bekend als Vadje. Dat ging top en samen wonnen zij de tweede prijs!

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Haver en zijn D pony Zeb reden hun tweede M cross in Norg. De dressuur en het springen gingen goed en foutloos, helaas stopte Zeb een keer in de cross waardoor ze uiteindelijk op de vierde plaats eindigden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 2 september werd de Hippiade voor paarden verreden bij de KNHS in Ermelo. Anne Bakker behaalde met haar paard Zaniek een 7e plaats in de klasse Z en Henk Frederiks reed zijn paard Florence in het ZZ eveneens naar een 7e plaats toe.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde prijzen!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda