U bevindt zich hier: Flevoruiters

Maud Hanse twee keer in de prijzen op de Hippiade

maandag 28 augustus 2017 - 07:00:19

Zaterdag 26 augustus werd de Hippiade voor de pony’s verreden op de terreinen van de KNHS in Ermelo. Voor de Flevoruiters kwamen een aantal individuele combinaties en het verenigingsteam in actie.

Maud Hanse deed goede zaken met Summer en Countrys Boy. In de klasse M/C sprong ze er met Summer een balkje af in de eerste manche, maar dit was nog wel goed genoeg voor een 4de prijs. In de klasse M/DE bleef ze met Countrys Boy dubbel foutloos en mocht zich opstellen voor de 5de prijs.

De overige individuele Flevoruiters, in het springen Ben vd Weijden en Susan Lammerts, sprongen goede parcoursen en de dressuuramazones Angelique van der Weelen en Kim Schinkel zetten met 65% prima proeven neer. Helaas net niet goed genoeg voor prijzen.

Het verenigingsteam van de Flevoruiters (bestaande uit: Angelique van der Weelen, Tereza Israel, Myrthe vd Weelen, Leida Naber, Babette Hanse, Esmee de Vries, Susan Benedictus en Elise Deurwaarder lieten goede dressuurproeven en parcoursen zien. Uiteindelijk behaalden zij een 8ste plaats.

 

 

Agenda