U bevindt zich hier: Flevomanege

Opening winterseizoen Flevomanege

zondag 20 september 2015 - 18:39:13

3 oktober is het zover, dan zullen we met elkaar (manegeklanten, pensionklanten, voltigeleden, leden SPGF en Flevoruiters) het winterseizoen starten met de touwtrek-ladder competitie en een leerzame clinic van Pieteke Reus.

We zullen gezamenlijk starten om 16.00 uur in de Flevomanege. 
Onder het genot van een kop koffie en glaasje ranja worden de teams voor de te spelen touwtrek-ladder competitie bekend gemaakt. Iedereen is welkom en iedereen mag en kan meedoen!

De competitie wordt afgewisseld met een zit clinic van oud Flevoruiter Pieteke Reus. De clinic is interessant voor alle disciplines en alle niveaus.

Pieteke de Reus: 'Zitlessen zijn de basis van de opleiding, als je niet mee in de beweging zit van het paard is er ook geen goede mogelijkheid tot communiceren. Dit blijft voor mij het belangrijkste uitgangspunt bij het paardrijden. Tijdens de 25-jarige samenwerking met John Swaab heeft de zitles de vorm gekregen die hij momenteel heeft. In de loop van de jaren hebben wij tal van ruiters zitles aan de longe gegeven. Dit waren niet alleen beginners maar ook ervaren wedstrijdruiters. Een goede zit met de juiste houding zijn zaken waar je een heel ruiterleven aan moet blijven werken. Moet je paard nieuwe oefeningen leren voor een volgende klasse, wij leren je de aanwijzingen daartoe te geven.'

Het beloofd een gezellige en leerzame dag! Wij hopen dat jullie er bij zijn!
Entree is gratis.

Om van te voren de teams te kunnen maken verzoeken wij je om je op te geven. Dit kan tot 26 september via dit formulier. 
Ook wanneer je niet met de competitie mee doet ben je van harte welkom!

Voor vragen kan je terecht bij:
Yvonne (manege)
Jacco Breet (manege)
Ginette Luteijn (voltige)
of het Flevoruiter-bestuur

Graag tot 3 oktober!