U bevindt zich hier: Aangepast rijden SPGF » Sponsoring

Sponsormogelijkheden

De Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland kent enthousiaste en trouwe sponsoren. Dat is ook nodig, want het Aangepast rijden vraagt veel aandacht en begeleiding. Vele vrijwilligers zijn actief in de weer om deze hobby mogelijk te maken.

DAP Flevoland verzorgt de dieren voor het Aangepast Rijden van de SPGFDe grootste sponsoren van de rijclubs staan in de onderbalk van de website, de logo's wisselen elkaar steeds af, ook als je van pagina verandert. Als je met je muis op het logo gaat staan kun je lezen wat de sponsor voor de ruiterclubs doet. Zo verzorgt b.v. dierenartsenpraktijk Bas Steltenpool de dieren voor het Aangepast rijden van de SPGF.

Ook zijn er sponsoren die eenmalig iets willen doen. Zo hebben de Pink Ladies (Gerrie Riphagen en Petra Paas) 2 fjordenpaarden geschonken genaamd Pink Panter en Pink Lady. Zij hebben meegedaan aan de  Arctic Challenge 2009 een rit naar de Noordpoolcirkel.

Wil je ook sponsor worden van de SPGF? Of de mogelijkheden verkennen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een lid van de sponsorcommissie.