U bevindt zich hier: Aangepast rijden SPGF

Kerstgroet van de voorzitter van SPGF

dinsdag 19 december 2017 - 09:47:56

Jaar 2017 was een rustig jaar vergeleken met 2016, toen we het 40 jarig bestaan vierden. In januari hadden we wel iets heel specifieks, wat weinig verenigingen of stichtingen evenaren. Sportvrijwilliger van 2016, genomineerd in de vorm van vier vrijwilligers van de donderdaggroep, die gezamenlijk 100 jaar vrijwilliger waren. René, Heidie, Heleen en als oudste Jan Hendrik, luitjes leuk en natuurlijk een super prestatie!! We hopen dat jullie nog lang vrijwilliger zijn. Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet.

Ook in 2017 hebben de menners van SPGF zich weer een aantal keren ingezet met de huifkar om bewoners van De Regenboog een plezierige dag te bezorgen. Deze keer met meerdere paardenkrachten voor de huifkar. Helaas hebben we momenteel maar 1 menpaard, dus nu maar met de trekker. Heel jammer, maar toch goed opgelost.

De seizoenafsluiting hebben we weer eind juni gehad, een heel gezellige barbecue. Een mooie gelegenheid waar vrijwilligers van de donderdag en zaterdag weer heerlijk konden bijkletsen. Door de jaren heen baart ons de  “IJS consumptie” zorgen, namelijk het is niet aan te slepen.

Heel jammer is dat wij dit jaar veel kreupelheid bij de paarden hadden, waardoor soms ruiters niet konden rijden. Dit spijt SPGF zeer, maar het zijn gebeurtenissen waar wij geen invloed op hebben, de paarden worden ook in de reguliere lessen gebruikt op de manege. Wel zijn er nieuwe paarden aangeschaft het afgelopen jaar. Wij blijven ons ervoor inzetten dat iedereen kan rijden en geven niet op. Helaas hebben we momenteel wel te maken met een wachtlijst.

Goed nieuws, voor de 2e keer heeft SPGF de Rabobank Clubkas Campagne gewonnen, waardoor wij een nieuw paard konden kopen. Via deze weg willen wij als SPGF de Rabobank met deze campagne bedanken en zeker weten dat wij volgend jaar weer proberen om vooraan te zitten, bedankt!!

Voorjaar 2011 was voor mij speciaal, ik mocht het voorzitterschap over nemen van Maarten Vrolijk. Nu zijn we bijna in voorjaar 2018, zeven jaar verder. Ik  denk een goed tijdstip om deze functie over te dragen aan een nieuwe persoon. Wij hebben Jaap Kodde (de opa van Niels) bereid gevonden om deze taak op zich te nemen. Jaap is ons allen bekend om zijn netwerk binnen politiek en gemeente. Wij denken dat Jaap hierdoor veel kan betekenen voor SPGF. Ik kom hier voorjaar 2018  nog op terug. Jaap alvast bedankt dat jij dit wilt doen voor SPGF.

Vrijwilligers kun je niet kopen!! Nee, die komen vanzelf!! Dit jaar hebben wij veel nieuwe vrijwilligers kunnen verwelkomen, geweldig, ook al kost het ons liters IJS!!

Bij deze willen wij alle donateurs en sponsoren bedanken voor hun financiële bijdrage, zodat wij paardrijden met een beperking kunnen blijven realiseren. Maar wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, VRIJWILLIGERS BEDANKT voor jullie enthousiasme en inzet, daardoor staat er een brede smile op de gezichten van onze ruiters.

SPGF wenst U fijne feestdagen, een gezond en gelukkig 2018!!!!!!!

Met vriendelijke groet, Willy Dickmann, voorzitter SPGF